Produkter
Leverandører


Facebook


Non-stop Trading AS er en Gaselle-bedrift.

Gaselle

Brembo 19 RCSCC (Corsa Corta) radial bremsepumpe

Bestill nå - begrenset tilgjengelighet!

Varenummer: 110C74010
Lagerstatus: In Stock

kr 3950,00

Nyhet - vi har endelig fått inn de første ex. av denne nyvinningen - februar 2018, Samme leveringstidspunkt vil for øvrig gjelde uansett hvor i verden man befinner seg!

Brembo presenterer her en videreutvikling av den orginale RCS radialpumpa.
Her snakker vi pumpe med seneste teknologi. For den oppegående motorsyklist som tenker sikkerhet. 19 RCS Corsa Corta pumpa er utrustet med foldbar hendel og bremselysbryter. Smidd Ergal/aluminium kropp for optimal presisjon.
RCS i Corsa Corta utgaven tlbyr 3 ulike pumper i samme innpakning. Normal - sport - race. Ved å klikke på justeringsrattet endres pumpas følsomhet/agressivitet i samsvar med førerens ønskemål.
I tillegg beholdes justeringsmuligheten for følsomhet (18/20 mm) fra den originale RCS pumpa. I sum blir dette bremser med optimal følelse og effektivitet som igjen er sikkerhet - for alle motorsyklister - uansett hvor og hvordan man ferdes.
På typisk Brembo maner slippes et svært begrenset antall på markedet i den innledende produksjonsfasen. Eller rettere sagt - etterspørselen er for stor - og tilgangen begrenset!
Se også video under linker.