Produkter
Leverandører


Facebook


Non-stop Trading AS er en Gaselle-bedrift.

Gaselle

Akrapovic EVO komplett titan eksos (CE); BMW M2 (F87) 16-Varenummer: 511-BM-070
Lagerstatus: In Stock

kr 0,00

Akrapovic fulltitan eksos med enderør i karbonfiber. MÅ IKKE FORVEKSLES MED BMW's ORIGINALE M-PERFORMANCE ANLEGGET SOM ER SLIP-ON (BAKRE) SYSTEM, PRODUSERT I STÅL, MED TITAN ENDERØR!!!
Trådløs ventil for justering av lyd er ekstra utstyr. Det samme gjelder karbon bakre diffuser i håndlaget karbon, både matt og blank versjon. Speilhus i ekte håndlaget karbon (matt eller blank finish) gir bilen det ekstra lille!
Her er foreløpige fakta om systemet (uten bytte av turborør):
Pluss 9 HK (v/6.150 o/min)
Pluss 7.2 Nm (v/5.150 o/min)
Titan materialer betyr også redusert vekt, derfor er Akrapovic EVO systemet 25 % lettere enn BMW's originalsystem. Ta også i betraktning at titan ikke korroderer slik et stålanlegg gjør.
Som tilleggsutstyr leverer Akrapovic også turborør, med eller uten katalysator. Turborør inkl. KAT gir kraftig løft i effekt/lyd, men er likevel CE godkjent og krever ikke omprogrammering av hjernen. Turborøret uten KAT er derimot pure racing, her kreves også omprogrammering av ECU.
Priser for de ulike komponenter på forespørsel. En antyding er at selve EVO systemet uten tilleggsutstyr havner på rundt 5-tusen euro. Omregnet til norske kroner. Frakt og norsk moms tilkommer.
DETTE ANLEGGET ER OPTIMALE LØSNINGEN FOR M2 - I FORHOLD TIL LYD, VEKT OG EFFEKT!